Ventelisten; Læs nøje det hele :)

Pt indgår du en aftale, som er bindende i 2 år. Det betyder, at du kan risikere, at du skal vente i 2 år, før du får en hvalp. 

Man kan komme på venteliste til en hvalp, inden de er født. For at komme på ventelisten, aflægger man et besøg, også indbetaler man depositum, hvis vi er enige om, at i ønsker at købe en her og jeg vil sælge en hvalp til jer. Proceduren; man henvender sig og fortæller lidt om sig selv og dem man evt. bor sammen med. Herefter aftaler man et evt. besøg. Når man har været på besøg, så køre man hjem og overvejer om man ønsker at købe en hvalp her. Hvis man ønsker det, mailer man til mig og skriver at man har været på besøg og at man ønsker at købe en ... (tæve eller han). Herfter mailer jeg tilbage, om jeg ønsker at sælge. Dette for at beskytte begge parter. Så kan i frit tage hjem og i kan frit vælge. Det samme gælder selvfølglieg den anden vej. Når begge parter har sagt ja tak, så indbetaler du dpsositum.

Når du har indbetalt depositum, er det en handelsaftale, som ikke kan hæves. Det betyder for dig, at du ikke kan få pengene retur. Men til gengæld, er du sikret en bestemt plads på ventelisten. Hvis du får at vide, at du er nr. 3, så kan du ikke pludselig blive nr. 5. Hvis der er givet urigtige/ikke fyldest gørende oplysninger, kan jeg hæve købet. Og du vil få depositummet retur.

Når hvalpene er født, så får dem på ventelisten besked. I den rækkefølge som der er indbetalt depositum, får man lov at vælge sin hvalp. Jo hurtigere du indbetaler depositummet, jo sikrere er du på at få netop den hvalp, du kunne tænke dig. Jeg har ikke længere venteliste for folk som vi/jeg ikke har en aftale med = indbetalt depositum. Dem der ikke ønsker at indbetale depositum (efter aftale) må holde øje med annoncer og min hjemmeside, for at se om der er hvalpe. 

Da nogle står på venteliste i flere år, kan prisen stige, hvis den stieger og man ikke vil betale det mere, så har man ret til at trække sig, i en uge, fra man får beskeden. Herefter er aftalen lige så bindende som hidtil.

Da jeg går MEGET op i mit opdræt, og ønsker at alle hvalpe bliver "gode" hvalpe, derfor står der på alle kontakter; 

1)"Hvalpe efter denne hund, skal avles efter DKK og KSS's etiske avlsanbefalinger."

2) xx skal have lavet PL (patellaluxation) når hun er 2 år. Og man SKAL købe en rekvisitation hos DKK og sende den ind til DKK.

3) Mentaltestes inden den er 2 år.

Hvis du ikke har lyst til at opfylde mine krav, så kontakt en af mine kollegaer :)

 

 Nogle vælger at indbetale op til et helt år før, de skal have deres ønske opfyldt. Så er de sikre på, at de må vælge først.