Vejles Lille Kennel er opstået lidt hen af vejen. Historien bagved; Jeg, Hanne, har haft hunde, siden jeg har været barn og har altid haft stor interesse i hunde.  

I 2008 faldt vores kærlighed på en skøn Bichon Frisé, med dens dejlige livlige væsen, som tilpassede sig hurtigt ind i vores familie.

I dec. 2009 fik vi vores første kuld hvalpe, hvor vi beholdte en tæve – Aris. Jeg var nu blevet bekræftet i, at det er rigtig sjovt og livsbekræftende at have hvalpe (men selvfølgelig også hårdt). Herved var grunden lagt til at lave en lille kennel, med stueopdræt. Vi lægger vægt på at hver eneste hvalp får en opvægst i tryghed og nærvær. Da vi kun har få familie hunde, kan vi tage os rigtig godt af hver enkelt.

Vi bor tre sammen; Flemming, Victoria (født i 1999) og mig/Hanne. Vi er så heldige, at vores nabo, er min datter Lene, som bor sammen med sin mand Thomas og deres 4 børn. De har også 2 hunde og min gode veninde Karina Lykke har 3 Bolognese. så alle hvalpe bliver godt socialiseret med både børn og hunde. 

Jeg er medlem af Dansk Kennel Klub og har kennelmærke herfra; Kennel Vejles Lille. Man kan desværre ikke registreres med kennel tilsidst, men i daglig tale kalder jeg min kennel for Vejles Lille Kennel. Den er registreret i DKK og F.C.I. den 18.02.2010. Jeg følger selvfølgelig deres retningslinjer. Jeg har gennemgået opdrætteruddannelsen fra DKK. Al avl er med Basis+ stamtavle.

Vi er ALDRIG længere væk end telefonen eller mailen, også efter du er taget hjem med din hvalp.

http://www.dkk-kreds5.dk/kennel.asp?pid=26340

http://www.dkk.dk/ og http://www.canis-minor.dk/ (Klubben for Små Selskabshunde)